Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

29 June, 2016

Tips Maintain Kurus Masa Raya Bersama Coach AzWa

Salam 1 Herbalife,

Ramai yang risau bila puasa turun 3kg..bila 3 hari raya je boleh naik sampai 5kg berat badan..



Oleh kerana metabolisme badan kita telah menjadi perlahan semasa bulan puasa, maka untuk ia kembali seperti sedia kala memerlukan sedikit masa. 

Namun sebelum ia kembali seperti biasa dan mampu membakar lemak dalam kuantiti yang lebih, kita telah mengambil pelbagai makanan yang kaya dengan kalori dan karbohidrat yang tinggi sepanjang berhari raya. 

Sebab itulah, berat badan kita akan cepat naik selepas raya. Semua tidak menjadi masalah jika kita pandai menjaga kalori dan menjaga pemakanan semasa raya..

Yang penting kena tahu formula turun berat - 



Hari ini kami share beberapa tips maintain kurus masa raya :

Tips 1 : Banyakkan Minum Air Kosong


Jangan malu bawa botol air semasa beraya..banyakkan minum air kosong sebelum masuk beraya ke rumah saudara mara...supaya perut rasa sedikit kenyang sebelum menjamah juadah raya..minum air kosong supaya segala toksin dalam badan dapat dikeluarkan dengan mudah. Malah, air kosong juga membantu sistem pencernaan dan proses pembakaran lemak...Air macam-macam kaler tu biasa ada banyak kandungan gula yang tersembunyi. Jadi bawalah air kosong ke mana-mana.


Tips 2 : Makan dalam pinggan yang kecil

Lebih besar saiz pinggan makan, lebih banyak yang kita akan makan..jangan ambil pinggan besar sebab banyak ruang letak makanan..jadi di pinggan yang kecil, makanan yang sedikit sahaja, kerana banyak lagi rumah yang akan kita berkunjung raya.



Tips 3 : Berhenti makan sebelum kenyang

Tips 1..minum air..tips 2..makan di pinggan yang kecil..tips 3 ni kita hendaklah berhenti makan sebelum kenyang..banyak lagi rumah nak berkunjung..kalau 5 rumah..makan sedikit demi sedikit setiap rumah...kalau kenyang sangat pun, nanti nak berjalan pun penat.

Tips 4 : Makan buah-buahan

Kalau semasa berkunjung tu nampak hidangan buah, lebih baik kita ambil buah-buah terlebih dahulu..supaya kita lebih cepat kenyang dan tidak ghairah makan makanan karbohidrat yang lain.



Tips 5 : Puasa 6

Selepas puas makan-makan raya, apakata lakukan puasa 6 supaya mengembalikan momentum seperti bulan Ramadhan.. jadi kita lebih sabar dan menahan dari makan dan minum.


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs & #Contactus : 








pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,


22 June, 2016

Tips Nak Kurus, Nak Cantik dan Nak Sihat Bersama Coach AzWa

Selalu kita dengar perkataan NAK KURUS..NAK KURUS..NAK KURUS..

Nak Kurus ke? Nak Cantik ke? Nak Sihat ke?

Semua ni berkait rapat..

Dalam surat khabar Kosmo ada artikel "Penduduk Gemuk Cecah 4.4 Juta"..so kita dah tahu begitu ramai sebenarnya yang obese..ada yang sedar mereka obese dan ada yang tidak sedar mereka itu obese..

Bukan semua orang ada kesedaran nak kurus..sebahagian sahaja..yang sedar tu pun setelah mereka rasa..baju tak muat, badan tak sihat, nak senam pun rasa penat, atau doktor yang suruh turunkan berat.

Sumber : Surat Khabar Kosmo

Ikut pengalaman saya sendiri yang dulunya nak kurus..sebab pertama baju tak muat..kalau nak kata suami suruh kurus tu tak adalah..dia kata sayang je walaupun gemuk (sebenarnya nak sedapkan hati je dia cakap tu..ahaha)..bila dah kurus ni .. boleh plak puji kita cantik kan..kan? 

Tengok..kurus..cantik berkait rapat laa...

Ok..pengalaman saya nak kurus apa saya buat..haaa...saya pakai korset..yelah pakai korset tu sebab utama nak sarung kebaya bagi muat..tapi secara jujurnya..saya tak boleh pakai korset..sebab saya rasa terseksa..tak boleh makan banyak..sebab nak terkeluar balik makanan tu..lepas tu susah nak buang air..lepas tu susah nak duduk..kena tegak semacam je..last-last korset yang ku beli secara hutang bulanan tu..7 hari je pakai..tak habis bayar dah stop pakai..ohh tidak..aku rasa terseksa (pengalaman saya sendiri tidak berkait dengan orang lain ok)..tapi sekarang dah habis bayar..tersimpan je dalam almari tu..

Then diperkenalkan herbalife oleh kawan suami...1stly aku tanya..boleh makan nasi tak? ahaha..nasi dan diriku tidak dapat dipisahkan..bila coach cakap ... boleh makan nasi tapi ada sukatan..okeh happy..makananku tidak disekat..

Teruslah bermula program penurunan berat badan..penurunan sebanyak 11kg membuatkan hatiku gembira..paling happy bukan berat pun..bukan org tahu berapa beratku kalau tak timbang atau tak tanya..paling aku happy adalah..emmm...badanku reshape..baju lama semua boleh pakai..emmm..termasuklah baju nikah...baru je setahun nikah..baju nikah tak boleh sarung..emm..tapi sekarang dengan herbalife selama 9 tahun ni..baju lama sebelum nikah pun dah boleh sarung. soooo..kenalah tahu turun berat tu bonus je..satu lagi paling aku happy adalah aku tak penat lagi..emm..selalu tak tidur waktu tengahari di pejabat..so..apa petanda tu? sihat la kan?

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program nak kuruskan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs  






pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,



15 June, 2016

Tips Halang Makan Berlebihan Bersama Coach AzWa

Berapa banyak yang kita makan sebenarnya ditentukan sebelum kita menyuap makanan ke dalam mulut. 

Makan berlebihan punca obesiti.

Realitinya kita makan apa sahaja yang dihidangkan, sama ada sedikit atau banyak. Daripada hidangan supersize sehingga hidangan kecil, bila kita habiskan dan licinkan pinggan kita, kita sebenarnya berpuas hati. 

Sebenarnya kita tak beri peluang pada perut untuk buat keputusan, tetapi membiarkan pinggan kosong menjadi isyarat untuk berhenti makan.

Mengawal berapa banyak makanan yang diletakkan di atas pinggan menjadi langkah pertama dalam mengawal berapa banyak makanan yang kita masukkan ke dalam perut. 

Boleh amalkan tips untuk menghalang kita makan berlebihan :

1- Menggunakan pinggan yang kecil dan gelas yang tirus dan tinggi memberi isyarat kepada kita bahawa terdapat lebih makanan di atas piring dan minuman di gelas. Perkasas hidangan yang kecil mengelakkan anda dari menambah hidangan.

2- Jauhkan balang gula-gula atau snek keropok dan biskut dari meja - letakkan semangkuk buah-buahan sebagai ganti

3- Cuba ambil shake protein untuk sarapan pagi atau makan tengahari. Diperbuat daripada serbuk protein dan buah-buahan dengan jumlah yang ditetapkan, ia membantu pengawalan saiz hidangan.

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Sumber : 
http://health.herbalife.com.my/ms/health-articles/weight-management/what-makes-us-overeat

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Nak Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.



#FollowUs  








Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Nak Kurus, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

10 June, 2016

Ketahui Tips Diet Berkesan - Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747

Bagaimanakah tips diet yang berkesan?
~ Diet berkesan jika anda ada coach yang memantau program diet anda
~ Diet berkesan jika anda mendapat pemantauan berkala iaitu followup dari coach
~ Diet berkesan jika anda ada keyakinan diri dalam melalui program nak kurus anda



Di sinilah timbulnya peranan coach dan peranan pelanggan dalam program nak kuruskan berat badan..

Ramai orang selalu menyalahkan produk bila tak dapat result..sebenarnya produk tak salah..

Jom semak checklist dan peranan anda sebagai pelanggan di bawah -

Checklist sebagai seorang pelanggan :
- adakah kita menjaga nutrition intake dan kalori intake (ikuti pelan pemakanan yang diberikan coach anda)
- adakah kita menjaga water intake (kena cukup ikut berat dan keperluan badan)
- adakah kita bersenam (bonus bagi sesiapa yang ingin turun lebih cepat)

Jika anda dah mendapatkan program Nutrisi Herbalife, anda mestilah mempunyai seorang coach yang menjaga dan memantau program penurunan berat badan anda..

Kami berpengalaman selama 9 tahun sebagai coach..tugas kami sebagai coach memantau program nak kurus coachee secara berkala..

Seorang pelanggan yang serius :
- anda selalu positif
- excited nak timbang berat badan
- selalu bertanya dengan coach

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni dari program Nutrisi Herbalife

2) berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) dapat menjawab soalan-soalan berkaitan Herbalife

Coach ini berfungsi untuk memberi tunjuk arah yang betul & memantau program pelanggan..

Dan sebagai pelanggan juga anda harus serius dengan keputusan anda untuk masuk program Nutrisi Herbalife ini..

Dengan peranan coach dan pelanggan sendiri akan terhasillah keputusan dari produk yang anda makan itu..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs 






pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

06 June, 2016

Tips Kurus Bulan Ramadhan Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Salam Ramadhan dan Salam Herbalife Semua,


Pengambilan makanan seimbang dan berkhasiat adalah penting untuk mengekalkan kesihatan di bulan Ramadhan.

Di sini kami kongsikan tentang beberapa tips yang boleh diamalkan semasa bulan Ramadhan yang boleh juga membantu penurunan berat badan.

1) Waktu tidur semasa bulan ramadhan

Di bulan puasa, waktu tidur akan berkurang kerana bangun awal utk sahur. 

Tahukah anda tidur ada kitarannya? Jika bangun pada hujung kitaran, kita akan berasa segar. 

Tapi jika bangun di tengah kitaran tidur, akan rasa mengantuk dan berat mata. 

Jika nak bangun pukul 5 pagi, waktu terbaik untuk tidur ialah pada 11 malam dan 12.30 pagi

Jika nak bangun pukul 4.30 pagi , waktu terbaik untuk tidur ialah pada 10.30 malam dan 12 pagi


2) Kekal bertenaga sepanjang hari berpuasa

Nak kekal bertenaga di bulan puasa sampai ke petang? Makanlah sahur yang tinggi protein, karbo kompleks & lemak sihat bersama air yang cukup untuk kegunaan tubuh seharian.

Makanan biasa yang tinggi karbo ringkas seperti nasi, mee, roti dan kurang protein pula umpama tenaga segera seperti simbah petrol pada api, api marak sekejap kemudian terus malap. 

Itu sebabnya dalam pukul 10 pagi akan terasa lapar atau mudah mengantuk kerana tahap gula dalam badan sudah rendah.

Cara kami berpuasa adalah dengan pengambilan nutrisi herbalife : 

aloe vera, teamix, formula 1 & formula 3

Kenapa kami mengamalkan nutrisi herbalife semasa Ramadhan? 
a) mengawal rasa lapar
b) mengekalkan metabolisma sihat
c) mengurangkan lebihan lemak
d) kekal bertenaga dan ceria

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

3) Minum air kosong secukupnya

Untuk meningkatkan pengambilan air kosong ketika puasa, amalkan tips ni. 

Kira berapa kadar air cukup untuk tubuh anda (1L setiap 25kg), isi siap2 dalam botol & minum sikit2 dari waktu berbuka hingga sahur. 

Gunakan straw kerana ia dapat mudahkan minum air banyak. Sedikit perahan limau @ lemon @ aloe vera ke dlm air kosong akan menambah perisa. Bawa bekal air untuk diminum di antara solat terawih. 


4) Kurangkan penggunaan garam dalam makanan 

Kurangkan penggunaan garam dan bahan perasa dan pewarna kerana ianya adalah penyerap atau penyimpan air. 

Makanan begini akan menyebabkan kita lebih haus dan dahagakan air. Jadi minumlah air secukupnya semasa bulan puasa ini.. Minimum 3 liter air kosong sehari.



5) Waktu Untuk Bersenam

Dalam 1jam sebelum berbuka boleh lakukan senaman slow jog atau brisk walk (ikut kemampuan individu). 

Senaman cardio 30-45 minit sebelum berbuka adalah sesuai kerana selepas itu, anda akan dapat mengembalikan tenaga selepas berbuka.


Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs  





pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

01 June, 2016

Testimoni Puasa Dengan Herbalife Bersama Coach AzWa

Bulan Ramadhan 2016 Sudah Hampir Tiba ..


Selain melipatgandakan amalan dan ibadah harian, bulan Ramadan juga merupakan masa yang sesuai untuk individu yang berbadan gempal untuk mengurangkan berat badan.

Begitu juga bagi mereka yang bertubuh kecil, manfaatkan bulan ini untuk menambah angka kilo yang ideal. 

Malah untungnya ketika berpuasa, jumlah kalori makanan yang diambil akan berkurangan sebanyak 40 peratus berbanding pada hari biasa. 

Ramadan juga menawarkan detik terbaik untuk membakar lemak kerana pada ketika ini, tubuh anda bebas daripada glikogen dan inilah masa paling sesuai untuk menggunakan tenaga simpanan iaitu lemak. 

Menurut pakar-pakar kecergasan, pilihan senaman ringan seperti berjalan laju sekitar 30-45 minit sebelum berbuka amat disarankan untuk membakar lemak tersebut

Misi untuk mencapai bentuk badan yang fit, langsing dan menarik menjelang Aidllfitri kelak pasti tidak mustahil jika anda bijak merangka pelan diet, diiringi senaman ringan dan pengambilan makanan gantian hebat seperti Herbalife. 

Banyak testimonial yang berjaya mencapai berat yang diidamkan menerusi cara di atas sewaktu berpuasa. 

Kesederhanaan adalah kunci utama, serta pastikan anda mengambil air yang secukupnya bagi mengelakkan dehidrasi tubuh sewaktu berdiet.
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pengambilan NUTRISI Herbalife secara teratur bukan sahaja mendapatkan tubuh yang mantap, bahkan boleh meningkatkan tahap kesihatan anda secara optimum. 

Pengambilan rangkaian produk Formula 1Formula 3Tea Mix dan Herbal AIoe juga mampu memberi tenaga berterusan, membekalkan vitamin dan mineral penting serta antioksidan yang diperlukan tubuh.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sumber : Majalah Herbalife Bersama Majalah Wanita


Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa..Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa..tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa..lebih jimat dan besederhana..alhamdulillah..Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :

Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Cara Mengamalkan Herbalife di Bulan Puasa :


Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?



Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs  





pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...