Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

01 April, 2016

Jadual Diet Untuk Turun Berat Badan Bersama Coach AzWa

Salam Herbalife,

Ramai di kalangan kita suka mengabaikan bab pemakanan, salah satu sebab nak turun berat lepas tu tak makan..

Di sini kami kongsikan bagaimana jadual diet yang boleh makan dan pada masa sama untuk turun berat badan..

Contoh jadual makan untuk Coach AzWa 

Pagi : 
Aloe 
Teamix
Shake

Epal / Jambu

Tengahari :
Nasi + Ikan / Ayam
Atau
Sayur + Ikan

Petang :
Roti + Peanut Butter

Malam :
Aloe
Teamix
Shake

Air kosong dalam 3 ke 5 liter sehari

Kalau nak turun berat tiada istilah tak boleh makan, kan seronok tengok jadual kat atas tu..boleh makan 4x tu..best kan..healthy meal setiap hari..

Bagi mendapatkan jadual pemakanan lengkap beserta coaching untuk turun berat atau naik berat..kami boleh bantu anda..

Kami juga menyediakan platform mudah bagi mereka yang berada di luar Kuala Lumpur kerana kami akan memberi panduan secara online dan paling best sekarang ada juga disediakan platform untuk Pertandingan Turun Berat Badan Secara Online (kena ada Coach yang menjemput anda - lantik kami untuk bantu anda) :
Lihat Testimoni Turun Berat Badan Secara Online: 

Lihat Bagaimana Cara Coaching dilakukan:

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.




#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,