Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

29 April, 2016

Pendaftaran Cabaran Turun Berat Online 29 April - 5 Mei 2016

Salam Herbalife,

Hari ini adalah hari pendaftaran untuk CABARAN TURUN BERAT ONLINE.. tarikh pendaftaran bermula 29hb April - 5hb Mei 2016

Kenapa anda perlu masuk cabaran ini ?


  • Ada Coach yang bantu dalam 30 hari Cabaran
  • Akan diberi bimbingan untuk pelan pemakanan 30 hari dan pada masa yang sama untuk penurunan berat badan
  • Akan diberi bimbingan senaman yang sesuai dilakukan di rumah 
  • Ada motivasi daripada rakan-rakan kumpulan sokongan Group Whatsapp
  • Tips turun berat walaupun makan nasi setiap hari
  • Boleh tanya secara personal kepada coach jika ada masalah dalam program turun berat badan
  • Coaching melalui Whatsapp (mudah, cepat, jimat masa sebab semuanya di hujung jari)
Apakah syarat-syarat penyertaan ?

  • BMI > 23 (rujuk Coach AzWa untuk kiraan BMI)
  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Ada penimbang digital (sendiri atau pinjam) dan hantar video rekod kepada kami (Coach AzWa akan berikan contoh)
  • Ada tali pengukur untuk ukur pinggang dan pinggul
  • Hantar gambar kepada kami untuk rekod (Coach AzWa akan beri panduan)
  • Ada Coach Yang Jemput Anda
Bagaimana Untuk Mendaftar?


Whats App Kami (019-3037090 / 012-6564747) Maklumat berikut:

  • Nama
  • Lokasi 
  • Umur
  • Tinggi
  • Berat

Boleh rujuk link kami berkenaan Cabaran Turun Berat Badan Online:





Anda Sudah Bersedia Untuk Menyertai Pertandingan Turun Berat? 

Adakah Anda Pasti? 

Adakah Anda Berani Sahut Cabaran Kami? 



#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)





Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

25 April, 2016

Tips Nak Kurus dan Kawal Mengunyah

Salam Herbalife,

Ramai di kalangan kita selalu je mengadu kata tak makan banyak pun..tapi ada la makan kerepek keropok tu.. tapi kenapa berat tu naik jugak..

Semua tu adalah kiraan kalori..kalau kita makan sekeping je kerepek bawang contohnya, kalori sekeping dah 20 kalori, kalau 10 keping dah 200 kan..

Jadi di sini kami nak sharing bagaimana cara nak atasi rasa nak mengunyah tu ye..

1) Makan buah-buahan
Kalau rasa lapar petang-petang tu kan, awal-awal pagi dah siapkan bekalan buah bawa ke mana2..sebab bila rasa lapar atau nak mengunyah tu..amik buah-buah ye..

contoh :

buah pisang - menukar lemak kepada tenaga
buah epal - ada serat..kandungan gula rendah..basuh buah dan makan sekali dengan kulitnya



2) Minum air kosong
Suka mengunyah, rasa nak makan aje, kerepek la..keropok la, so..tips ke2 nak kawal rasa nak nguyah tu..minum air kosong.. air kosong zero kalori..dapat kurangkan rasa nak makan atau minum manis.. bantu turun berat badan juga, setiap 25kg berat badan, perlu minum satu liter air kosong



3) Lakukan Senaman
Petang-petang tu suka je nak cari makanan..konon mulut tak boleh kosong..apa kata kita isi masa dengan senaman ringan.. senaman dapat membebaskan endorphins yang boleh menutup selera makan..jadi bila bersenam dapat turunkan berat badan dan dapat alihkan perhatian untuk mengunyah


4) Elakkan Garam
Cuba elakkan makanan-makanan yang bergaram sebab makanan begini akan menyebabkan kita lapar..sebenarnya kita haus dan perlu minum lebih banyak air kosong


5) Makan Makanan Berprotein
Makan makanan berprotein seperti makan putih telur dan ikan kerana akan kenyang lebih lama jadi dapat hindarkan kita mengunyah makanan-makanan lain


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  









Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

19 April, 2016

Cara Berpuasa dengan Program Herbalife

Salam Herbalife,

Ramai yang bertanya, adakah semasa puasa kita boleh meneruskan program herbalife ini?

Ok, di sini kami kongsikan jadual pemakanan herbalife semasa bersahur dan berbuka puasa..ramai sekarang yang dalam proses nak menggantikan puasa dan ada juga yang berpuasa sunat.

Alhamdulillah..sepanjang berpuasa dari tahun 2008 hingga ke hari ini..kami ambil shake serta mengamalkan semasa sahur dan berbuka puasa..

Dalam tempoh 14 jam (5:30 pagi - 7:30 petang) menahan lapar  dan dahaga, ramai yang sering mengadu lesu, kurang aktif,  mengantuk serta pening

Perkara ini boleh diatasi dengan pengambilan NUTRISI HERBALIFE yang seimbang agar anda  masih dapat menjalankan aktiviti harian seperti normal. 

Berikut adalah pelan pemakanan yang disarankan :

Sahur : 

Seperti fungsi sarapan yang amat penting bersahur juga membekalkan semua tenaga dan nutrisi yang bakal digunakan pada siang hari. Makanan yang patut diambil ialah kurma dan SHAKE Formula 1 Herbalife. Anda juga digalakkan agar minum banyak air.

Berbuka Puasa :
Elakkan berbuka puasa dengan juadah berat dan minuman manis. Dikhuatiri perut anda 'terkejut' setelah seharian kosong tidak diisi. Sebagai mengalas perut, ambillah beberapa biji kurma dan SHAKE Formula 1 Herbalife sebelum anda menunaikan solat Maghrib.

Makan Malam / Selepas Terawih :
Nikmati juadah sihat seperti SHAKE Formula 1 Herbalife dan lauk pauk yang kurang berminyak seperti ayam bakar, sayuran serta pelbagaikan pilihan menu seperti bijirin dan buah-buahan. Minum juga banyak air.

Snek :
Anda digalakkan mengudap buah-buahan segar kekacang sebagai snek dan Shake Formula 1 Herbalife. Makanan ini baik untuk melancarkan perkumuhan. Kandungan sitrus membekalkan vitamin C dan sumber serat terbaik semasa berpuasa.

PENTING!!!

Minum air secukupnya. Elakkan minuman berkafein sewaktu bersahur. Ia bersifat diuretik dan boleh membuatkan tubuh lebih cepat terasa kehausan.


Sumber : Kerjasama Herbalife dan Majalah Mingguan Wanita

Tiada masalah jika ingin turunkan berat dan pada masa sama mengamalkan herbalife..

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.



#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

17 April, 2016

Tips Kurus Sebelum Raya Bersama Coach AzWa

Salam Semua,

Adakah anda berimpian nak kelihatan langsing semasa raya nanti? Nak nampak cantik dan fit semasa raya?



Anda boleh mulakan sekarang..bagaimana caranya?

Anda boleh bermula program penurunan berat badan dengan menggantikan 2x makan sarapan dan makan malam dengan makanan nutrisi..manakala 1x makan biasa (mengikut sukatan yang disyorkan)..dan 2x lagi makanan snack (mengikut cadangan yang disyorkan)


Kenapa anda perlukan coach dalam program kurus sebelum raya ini? Kerana coach dapat bantu anda dalam memberi panduan, tips dan kumpulan sokongan secara harian, mingguan dan bulanan.

Anda boleh lihat jadual diet seperti di sini :

Kami juga menyediakan platform mudah bagi mereka yang berada di luar Kuala Lumpur kerana kami akan memberi panduan secara online dan paling best sekarang ada juga disediakan platform untuk Pertandingan Turun Berat Badan Secara Online (kena ada Coach yang menjemput anda - lantik kami untuk bantu anda) :
Lihat Testimoni Turun Berat Badan Secara Online: 

Lihat Bagaimana Cara Coaching dilakukan:

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.




#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 


13 April, 2016

Tips Nak Kuruskan Badan oleh Coach AzWa

Salam Herbalife Semua

Ramai yang nak tahu apa tips nak kuruskan badan..jom kami kongsikan sedikit bersama anda..

1. Ambil Sarapan Pagi

Penting makan sarapan pagi untuk menstabilkan hormon dan paras 

gula dlm darah, metabolisma juga meningkat untuk membakar 

kalori. Ini sarapan pagi kami selama 9 tahun ini..

http://blog.azwa.net/2013/12/have-you-had-your-shake-today.html


2. Berjalan Selepas Makan

Selepas makan tu jangan tidur atau berehat..digalakkan untuk

berjalan. Satu kalori diguna setiap 25 langkah anda berjln slps

makan..naik tangga lagi bagus..boleh bantu bakar sebahagian 

kalori makanan itu


3. Makan Dengan Perlahan

Ada sebahagian orang suka makan dengan laju, sekejap je makan

dah habis. Tapi sebenarnya kalau nak kuruskan badan, kena makan

dengan perlahan..dan kunyah lah makanan tersebut ke cebisan kecil

supaya cepat hadam..elok untuk usus dan penghadaman anda




4. Elakkan Minuman Bergas

Elakkanlah minum minuman bergas sebab kandungan gula agak 

tinggi. Minum air kosong yang memang tiada kalori (zero kalori)


5. Diari Makanan

Sediakan buku diari makanan untuk kita catatkan makanan 

harian..apa kita makan..waktu bila dan belajar kira kalori



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Nak Kurus / Coach Nak Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  










Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Nak Kurus, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 


11 April, 2016

Makan Nasi Boleh Turun Berat?

Salam Herbalife, 

Makan nasi tapi boleh turun berat badan?

Ramai yang selalu keliru, bila nak turun berat..kena tinggalkan makanan kegemaran iaitu NASI..kita ni rakyat Malaysia..perut pun orang panggil perut melayu..jadi nak tinggalkan nasi tu susah skit?
tapi boleh ke makan nasi dan pada masa sama boleh turun berat badan?

Boleh..sebab kami dah buktikan..pergi luar negara pun sanggup bawa periuk nasi..sebab hari2 nak makan nasi..tapi ikutlah cakap coach dan ikutlah meal plan yg coach bagi..makanlah ikut sukatan.




Sumber : Cawangan Pemakanan Jabatan Kesihatan W.P Kuala Lumpur & Putrajaya

Di sini kita lihat kan..2 senduk nasi bersamaan dengan berbagai makanan karbohidrat yang lain..yang selalunya kita ambil, kononnya nak gantikan nasi..sbb bila makan nasi boleh gemuk..tu kata-kata sebahagian orang la..

Sebagai contoh kan, 2 senduk nasi bersamaan 1 cawan spagetti..adakah benar kita makan secawan je spagetti tu? rasanya ada yg makan berlebihan kan..lagi pulak makanan tersebut digoreng dengan adanya kuah2 yang berbagai..

Satu lagi..2 keping roti bersamaan dengan 2 senduk nasi..betul ke makan roti 2 keping je..kadang2 sampai setengah buku roti habiskan sehari..lepas tu siap ada inti lagi..macam-macam diletaknya.



Jadi sebagai kesimpulannya, nasi tidak bersalah..anda boleh makan nasi sehari..tapi ikut sukatan..dalam makanan tengahari anda boleh ada nasi, ikan dan sayur..di bawah ini adalah contoh makanan tengahari untuk anda yang nak kurus


Sumber : Mybuletin 

Anda serius nak turun berat dan dapatkan pelan pemakanan 30 hari dengan Coach AzWa?

Hubungi kami jika anda betul2 serius..Pendaftaran Cabaran Turun Berat Badan akan bermula..tanya kami bagaimana

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...