Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

25 August, 2015

Soal Jawab Berkenaan Program Pengurusan Berat Badan (012-6564747 / 019-3037090)

We're Not A Salesman, We're Personal Weight Loss Coach. We Love The Product And We Use It Every Single Day. Whenever We Approaches You, It Doesn't Mean I Want To Make A Sale. It Is More Probably Because We Know, Your Life Can Be Changed. Herbalife Is For All But Not Everyone For Herbalife ...

1) Berat saya tak turun pun, tapi baju longgar ler..macam mana ni?

* Tahniah, tu namanya shaping up dulu. Normal je tu, saiz badan dah mengecil..
Nutrisi Herbalife ialah program pemakanan berkhasiat dan nutrisi berasas protein, menyebabkan berat lemak yang berkurang tapi otot maintain. Peratus otot lagi tinggi dari lemak buat badan nampak shape/bentuk

2) Ada orang tanya, boleh tak sebulan turun banyak & cepat?

* Boleh, tak ada masalah, tapi boleh ke kekal berat tu? Selalunya orang yg turun cepat akan naik berat semula dalam jangka masa 1-2 tahun...sebabnya dia tiada ilmu & tabiat untuk kekalkan berat

3) Kenapa kena minum air masak banyak utk turun berat?

* Badan kita perlukan 1 liter setiap 25kg berat kita. Kebanyakan kita kurang bersenam, so satu cara nak kuarkan lemak dan toksin dlm badan dengan air kencing..untuk hancurkan lemak2, perlukan air utk proses lemak tersebut dan seterusnya buang air kencing..so sabar kalau ianya takes time sebab lain org lain kadar metabolismanya..

Tanda-Tanda Customer Yang Serius Adalah:

1) Mereka Selalu Positif

2) Excited Nak Timbang Berat Badan

3) Selalu Bertanya Dengan Coach


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife / Coach Bebas Herbalife / Coach Herbalife Terbaik / Coach Herbalife Malaysia Untuk Sesi Coaching Program Pengurusan Berat Badan Anda :



Coach Azmi (012-656 4747)

Coach Wawa (019-303 7090)
coach herbalife, coach herbalife terbaik, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman permata, coach herbalife lembah keramat,

24 August, 2015

Halal Fun Ride 2015 di Putrajaya bersama Coach AzWa

Halal Fun Ride 2015 Anjuran JAKIM diadakan di Putrajaya pada 22 Ogos 2015 (Sabtu) bermula pukul 8pagi - 12tengahari..


Ini adalah Fun Ride ke2 kami bulan Ogos selepas Putrajaya Inter-Park Ride PIPR edisi 29 pada 9 Ogos 2015 yang lalu..

Fun Ride kali ini melibatkan 27km++ sekitar kawasan Putrajaya..

Kilometer Fun Ride kali ini agak panjang..tapi no problem..ini salah satu langkah untuk membantu stamina kami ke tahap yang lebih tinggi..

80% pastinya nutrisi manakala 20% adalah senaman dan 100% adalah cara pemikiran / mindset .. apa yang penting bekalkan badan kita dengan nutrisi secukupnya.

Seperti biasa..kami sebagai salah seorang Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife .. pastinya sarapan pagi sebelum bermula exercise adalah Formula 1 perasa coklat dan Formula 3 (Shake) dan tambahan kami mengambil NW Formula.. New information kami dapat daripada event Leadership Development Weeekend tentang produk yang sesuai sebelum bersenam, semasa bersenam dan selepas bersenam..boleh hubungi kami untuk lebih detail.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sepanjang berbasikal itu, kami bawa bersama Aloe Vera dan Teamix..

Alhamdulillah, sampai ke garisan penamat..dapat medal yang cantik daripada JAKIM..buat koleksi medal la banyak-banyak lepas ni.




Habis sahaja berbasikal..kami menunggu sehingga cabutan bertuah dan hadiah utama..nampaknya kali ini belum bertuah, jadi kena join next event cycling lagi..

Setelah habis berbasikal, kami buat lagi shake Formula 1 coklat dan Formula 3..dan makan 1 biji Multivitamin & Mineral dan 2 biji Omega 3 Fish Oil..

Sesudah habis program, kami meneruskan misi berjumpa dengan coachee untuk sesi coaching program penurunan berat badan nya.



Faris turun 7.8kg dan reshape 21.5inci ukuran badan..woww..nampak dah badan kecil..Faris juga seorang yang suka berbasikal dan program herbalife juga membantu dia berstamina sepanjang masa..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Boleh hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan :
▶ Coach AzWa
▶ 019-3037090 / 012-6564747
▶ coach@azwa.net
▶ http://blog.azwa.net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

21 August, 2015

Produk Herbalife Turun Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Bagaimana Herbalife membantu turunkan berat badan?

Selalu soalan ini ditanya kepada kami .. sama ada secara berdepan atau dalam sms, whats app, wee chat atau facebook messenger.

Kami bermula makan Herbalife tahun 2007..

Kami Coach AzWa dapat turunkan 11kg dan 15kg masing-masing.


Program pengurusan berat badan Herbalife membantu mengurangkan, menaikkan atau mengekalkan berat badan anda.

Cuba kita fikirkan secara logik pemakanan kita seharian apakah makanan untuk sarapan, tengahari dan malam?


Cara turunkan berat badan dengan Herbalife adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori melalui penggantian makanan, supaya kalori yang dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan supaya tubuh berfungsi dengan baik.



Shake herbalife hanya bernilai 180 kalori segelas. 

Beberapa kajian klinikal telah menunjukkan bahawa menggunakan gantian hidangan sebagai sebahagian daripada pelan penurunan berat badan boleh menjadi lebih berkesan daripada mengira kalori dengan pelan pemakanan sepenuhnya. Dalam kajian di University of ULM di Jerman, 2 shake (Formula 1) sehari (Formula Eropah) kehilangan berat badan yang lebih daripada orang yang hanya mengira kalori.

Jadi bagaimana Herbalife membantu menurunkan berat badan? Minum 2 kali shake sehari dan makan satu hidangan sihat akan menyebabkan penurunan berat badan.


Untuk mengekalkan berat badan atau maintain berat hanya mengambil 1 kali shake sehari.

Formula 1 Shake Herbalife ialah hidangan yang ideal untuk semua orang sama ada untuk menurunkan berat badan, menaikkan berat badan dan mengekalkan berat badan.


Terdapat 5 pilihan perasa untuk Formula 1 Shake Herbalife iaitu Vanila, Coklat, Strawberi, Tropical Fruit dan Cappucino. Pilihan kami sekeluarga sentiasa bertukar-tukar mengikut resepi dan selera pada masa tersebut. Tapi yang menjadi kegemaran adalah Coklat dan Cappucino kerana rasa seperti hidangan coklat dan kopi.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Kami Coach AzWa boleh membantu anda memberikan jadual pemakanan dan cara-cara untuk turunkan berat badan melalui pemakanan dan senaman yang sesuai.

Pengalaman kami selama 8 tahun boleh membantu anda dengan syarat anda haruslah berdisiplin, ikut kata-kata coach dan sentiasa mengamalkan gaya hidup sihat.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach 
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yang bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090





Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

18 August, 2015

Belajar Jadi Coach Bebas Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Kami hadir di latihan untuk menjadi Coach pada 15 & 16 Ogos 2015 di Menara PGRM, Cheras yang namanya Leadership Development Weekend.

Banyak yang kami belajar..berkenaan produk, motivasi dari speaker-speaker luarbiasa dan belajar tentang nilai-nilai kehidupan sebenar..

Dan yang paling penting berkenaan bagaimana kita sebagai coach membantu ramai orang menjadi lebih bertenaga, sihat dan aktif dan kehidupan seharian..




Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 8 Tahun


Hubungi kami untuk mendapatkan :



* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 


Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan



Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak, mengekalkan atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.


Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..



Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..



Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.



Kami boleh membantu sesiapa yang ingin mencuba herbalife SKIN yang memberikan hasil dalam seawal 7 hari - free paraben & sulfate..



Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife



Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya Coach Bebas Herbalife



" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.


" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :



Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 



14 August, 2015

Reminder !! Turun Berat Badan Hujung Minggu

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Isnin - Jumaat hari kita berdiet..mengikut pelan pemakanan untuk turun berat badan..ada yang dah turun berkilo2 semasa hari biasa / weekdays..

Tapi bila hujung minggu / weekend , ada yang tersasar..ada terlebih makan..

Apa kita perlu buat bila weekend? Pastinya program pengurusan berat badan berjalan seperti biasa..ikut kalori..eat clean & melakukan senanam & workout..


Sabtu Ahad adalah weekend..tapi bukan alasan untuk #cheatday .. #eatclean & #workout ..


80% #nutrition 20% #exercise = 100% mindset.. 

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza." 

Hubungi kami : 
✔ Coach Pengurusan Berat Badan 
✔ Coach AzWa
✔ Pengalaman 8 Tahun
✔ Blogger Since 2008
✔ 019-3037090 / 012-6564747
✔ coach@azwa.net
✔ http://blog.azwa.net

#herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #produkherbalife #herbalife #herbalife24 #herbaliferesults #herbalifeonline #turunberat #shakeherbalife #igbizmalaysia #fitness #diet #instasellermalaysia #balikkampung #food #weekend #pengedarherbalife #followme #onlinediet #instagood #photooftheday #beautiful #happy #testimoniherbalife

11 August, 2015

Putrajaya Inter-Park Ride Bersama Coach AzWa

Kami menyertai Putrajaya Inter-Park Ride PIPR edisi 29 pada 9 Ogos 2015..

Before cycling & after cycling..drink #shakeherbalife .. yesszzaa..Herbalife Nutrition..during cycling sediakan #aloevera & #teamixherbalife



"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"



Alhamdulillah..We finish this ride..jalan berbukit agak byk..stamina kena kuat..yg penting habiskan ride ke garisan penamat..

Kami sedia membantu mereka2 yang ingin #turunberat #naikberat & #kekallangsing ..

"Keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza"

Boleh hubungi kami Coach AzWa :
▶ Coach Pengurusan Berat Badan
▶ Blogger Since 2008
▶ Coach AzWa
▶ 019-3037090 / 012-6564747
▶ coach@azwa.net
▶ http://blog.azwa.net

#herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #produkherbalife #carakurus #testimoniherbalife #like4follow #herbalife #mealreplacement #herbalife24 #foldingbikes #herbaliferesults #fatloss #healthybreakfast #shakeherbalife #onlinecoaching #fitness #herbalifecoach #cyclingcouple #herbalifeskincare #healthyfood #fatbikes #weightlosschallenge #losefat #biker

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

10 August, 2015

Cara Turun Berat Badan Cepat dan Berkesan (019-3037090 / 012-6564747)

Hari ini..kami kongsikan cara turun berat badan yang cepat dan berkesan :

5 syarat untuk turunkan berat badan :

1) Objektif biar jelas, biar lebih dari satu
Contoh :
~ nak beri kejutan kepada keluarga sebab dah lama obese
~ nak pakai baju saiz lebih kecil
~ nak kelihatan cantik di hari tunang atau kahwin

2) Tahu cara menguruskan kalori
Tahu MAGIC NUMBER & MEAL PLAN anda

3) Bersenam
80% nutrition (shake herbalife) + 20% exercise .. 100% mindset..
Bersenam :
- tingkat metabolisma
- proses mengawal berat badan lebih berkesan
- memantapkan kekuatan otot & postur

4) Disiplin
Kekal konsisten dan istiqamah dalam melakukan program penurunan berat bdn..jangan baru amalkan 2-3 minggu, terus nak timbang berat dan bila tengok tiada perubahan, terus kecewa dan tak nak teruskan. Kekal berdisiplin adalah dengan merekodkan makanan yang diamalkan

5) JANGAN kembali kepada tabiat lama, JANGAN!!
Kembali kepada tabiat makan dan gaya hidup yang lama, bermaksud anda membuka semula pintu kegelapan yang telah anda tutup beberapa bulan yang lepas lalu bersedialah untuk kembali kepada diri anda yang asal.ingat anda menjadi besar adalah disebabkan oleh tabiat makan dan gaya hidup yang tak aktif..justeru untuk mengubah fizikal anda, anda harus ubah gaya hidup yang lebih baik dan kekal mengamalkannya sepanjang hayat.

Harapan kami agar semua yg ingin turunkan berat badan atau kekalkan berat badan faham dengan kelima-lima syarat ini..praktikkan rahsia yang kami kongsikan dan ingat sampai bila2 ..



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 8 Tahun

Hubungi kami untuk mendapatkan :

* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan

Cara turun berat yang betul seharusnya
menurunkan lemak, mengekalkan
atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.

Kami boleh membantu sesiapa yang ingin mencuba herbalife SKIN yang memberikan hasil dalam seawal 7 hari - free paraben & sulfate..

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya Coach Herbalife

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

http://blog.azwa.net



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

07 August, 2015

Turun Berat Badan Bersama Coach Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum morning everybody..

Adakah anda dalam program #turunberat #naikberat ?

Katakan pada diri anda..anda boleh lakukan..


Turun berat cepat atau lambat..sama sahaja..yang penting tindakan ke arah itu telah dilakukan..
Kami Coach AzWa nak bantu ramai orang tukar healthy active lifestyle .. bantu untuk dapatkan berat ideal dan turun lemak badan..


Coach AzWa sedia membantu.. pengalaman 8 tahun..dan dapat result turun berat badan hasil dari program pengurusan berat badan yang terbaik.. 


 

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza."

Yang belum ada coach untuk bantu dalam program pengurusan berat badan..hubungi kami Coach AzWa..

 Hubungi kami :
~ Coach Pengurusan Berat Badan
~ Coach AzWa
~ 019-3037090 / 012-6564747
~ coach@azwa.net
~ http://blog.azwa.net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

03 August, 2015

Aktiviti KL Car Free Morning 2 Ogos 2015

Aktiviti selepas bulan puasa..

Kami menyertai aktiviti KL Car Free Morning pada 2 Ogos 2015..

7 orang termasuk kami turut serta dalam Car Free Morning ini..


Routes kami : 

Dataran DBKL..Jalan Sultan Ismail..KLCC..Mid Valley..Dataran


Done 17.23km.. 


Lose Weight/ Gain Weight/ Maintain Weight .. Ask We How.. 


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "





Yang belum ada coach untuk bantu dalam program pengurusan berat badan..hubungi kami Coach AzWa..

 Hubungi kami :
~ Coach Pengurusan Berat Badan
~ Coach AzWa
~ 019-3037090 / 012-6564747
~ coach@azwa.net
http://blog.azwa.net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

01 August, 2015

Turun Berat Badan dengan Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)


We are looking for 10 people in August..

We will work, educate and help you to have the best result..

1. Someone who want to lose 5-10kg
2. Someone who want to get healthy
3. Someone who love to workout

Lose Weight/ Gain Weight/ Maintain Weight ..

Ask We How..

"Result are not typical, individuals result will vary"

Contact us :
✔ Coach AzWa
✔ +6019-3037090 / +6012-6564747
✔ coach@azwa.net
✔ http://blog.azwa.net

#herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #produkherbalife #herbalife #herbalife24 #herbaliferesults #testimonials #turunberat #shakeherbalife #igbizmalaysia #fitness #diet #vscomalaysia #instasellermalaysia #likeforlike #fun #food #smile #pretty #followme #gymtime #instagood #photooftheday #beautiful #happy #instadaily #instacollage #selfie #herbalifeonline #workouts


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...