Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

31 July, 2016

Testimoni Herbalife Turun Berat badan (Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747)

Our coachee yang lama stay dengan kami..dari tahun 2009..produk lover.. Ini story dari ida sepanjang consume nutrisi herbalife 6 tahun ini: 




1. Yg paling ketara ialah everytime consume HL tak rasa cepat lapar dan lebih bertenaga. Rasa badan pun ringan. 



2. Tak mengantuk time kerja berbanding makan makanan lain.



3. Sejak consume HL , ida tengok orang lain consume nasi lemak pagi pagi rasa ngeri tengok sebab kita dah ada ilmu tentang lemak dan minyak yang kita masukkan dalam badan kita , walhal zat tak banyak mana pun. Compared to HL yang lengkap nutrisi, ida tak payah worry pasal memasukkan dlm badan dengan lemak minyak dan gula berlebihan dan pada masa yg sama zat memang confirm dapat! Hehe. Jadi since HL, walaupun ida kehabisan shake, automatik ida elak nasi lemak mee goreng semer2 tu pagi2 dan cuba cari substitute yg lebih sihat. Hmm...maksudnya, HL ni mengubah tabiat pemakanan ida ke arah yg lebih sihat hee.



4. Satu lagi nak share, time ida lama tak dapat shake ida hari tu, ida cuba makan breakfast sihat pagi2 dan ida tak makan nasi lemak, mee goreng etc. So ida makan breakfast cereal yg rendah lemak dan rendah kalori dengan susu low fat. Serta makan buah dan minum banyak air, dengan harapan dapat matching dengan HL shake la, kurang lemak, kurang gula, kurang kalori dan ada vitamin. Tapi tak tau apa masalahnya, pukul 10 pagi dah lapar, walaupun cereal ida beli yg tinggi serat. Berat badan pun susah nak control. Dengan HL, senang citer. Tak yah tengok kotak cereal berjam jam nak bandingkan yang mana yang paling kurang gula lah , paling kurang garam dan lemak lah dan tak payah nak campur tolak nak kira berapa kalori etc hahaha. 



"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit" 



"Keputusan Ini Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"


Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda.. Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Senarai Produk Herbalife untuk turun berat badan
  • Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Nak Kurus, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Daftar Ahli Herbalife Untuk Dapatkan Diskaun
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee Herbalife
Hubungi Kami :





Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching