Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

13 July, 2015

Nak Cantik Dengan Produk Skin Herbalife?

Apa organ penting badan kita? Semestinya kulit kan? Kami bermula makan produk herbalife untuk dapatkan result penurunan berat..produk dalaman ni dipanggil Nutrisi Dalaman Herbalife..

Tahun lepas (2014) Produk Herbalife Skin masuk ke pasaran Malaysia..semestinya kami akan memakai produk skin terbaru ini..Nutrisi Luaran untuk kulit..



Masalah muka paling ketara saya adalah liang pori besar, kulit berminyak, warna kulit tak sekata..


Sebelum Herbalife Skin, muka saya sangat kusam, tak bermaya dan pori-pori pun besar..dan bagi saya yang tak suka makeup ni, mencari-cari produk yang boleh buatkan kita nampak fresh bila-bila masa tanpa makeup..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Dengan Herbalife Skin, saya rasa sangat selesa, sebab hanya pakai Cleanser, Toner, Serum, Eye Gel dan Daily Moisturiser..kalau malam gantikan Eye Gel ke Eye Cream dan Daily Moisturiser ke Night Cream..manakala Scrub dan Mask pula pakai seminggu 3x..tapi sebelum keluar rumah, saya mesti pakai cc cream..cc cream jenama apa? belilah ikut kesesuaian kulit anda..

Kenapa suka Herbalife Skin..for sure suka..sebab nutrisi luaran..Formula, Feel & Fast Result..

Result dalam 7 hari..sekarang dah pakai herbalife skin setahun lebih..

Apa-apa pun..bermula dari dalaman...dalaman cantik..luar pun cantik.. dicantikkan lagi dengan herbalife skin..

Macam mana cara yang betul pakai herbalife skin? haa..jangan main beli je..anda kena beli dari ahli bebas herbalife atau mereka yang juga coach..ada pengalaman dan dapat menjawab persoalan-persoalan2 berkenaan permasalahan skin..

Ingin tahu cara yang betul menggunakan produk Herbalife Skin dan Skin Spa Party di tempat anda?

Hubungi kami :

Coach Wawa 019-303 7090
Coach Azmi 012-656 4747

cantik dengan herbalife, herbalife skin, kulit jerawat, masalah kulit, pori-pori besar, rawatan kulit, kulit cantik, skin care herbalife, cantik luaran, cleanser herbalife, toner herbalife, serum herbalife, eye gel herbalife, eye cream herbalife, daily moisturiser herbalife, night cream herbalife, scrub herbalife, mask herbalife, tak suka makeup, cc cream, kulit berminyak, kulit tak sekata, kulit berjerawat,