Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

11 May, 2015

Testimoni Puasa Herbalife : Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Bulan Ramadhan Tahun 2015 semakin hampir ...



Ramai terutamanya wanita yang sudah habis puasa ganti..ada juga baru bermula nak puasa ganti..dan ada juga yang puasa Isnin & Khamis..

Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa..Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa..tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa..lebih jimat dan besederhana..alhamdulillah..Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :
Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Siapakah Kami? Klik Sini




Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?



Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee Herbalife?

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019- 303 7090

pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,