Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

29 April, 2015

Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747 : Aktiviti Bakar Kalori

Tahukah anda kita perlu makan?

Tapi berapa kalori sehari diperlukan untuk badan kita? Kami Coach Pengurusan Berat Badan dapat membantu anda memberi maklumat kalori seharian yang diperlukan oleh seseorang.

Apa yang kita makan semua ada kalori ..

Seperti ditunjukkan dalam jadual di bawah.. makanan dan kandungan kalori dalam 1 sajian..

Jangan bimbang, anda boleh makan tapi anda perlu peruntukkan masa untuk aktiviti fizikal bagi membakar kalori dalam 1 sajian itu.

sumber : http://nutritionmonthmalaysia.org.my/wp-content/uploads/2014/02/nmm-2014-fight-obesity-guidebook.pdf

Cuba check semula apa makanan untuk sarapan pagi , makan tengah hari dan makan malam?

Ini sarapan pagi kami setiap hari .. Sarapan Pagi Herbalife

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Panduan untuk seimbangkan tenaga dalam kehidupan harian


  • Sentiasa ingat had kalori anda apabila membuat keputusan mengenai apa yang perlu dimakan dan diminum 


  • Catat apa yang anda makan dalam diari makanan untuk mengelakkan terlebih makan secara tidak sedar 

  • Lakukan aktiviti yang mudah seperti berjalan di kawasan perumahan anda selepas makan 

  • Selepas makan makanan berat, berjalan kaki atau gunakan tangga sebanyak mana yang anda boleh 

  • Fikir dua kali sebelum anda memesan pencuci mulut yang manis 

  • Jika anda makan makanan yang berkalori tinggi (contoh: ayam goreng) semasa makan tengah hari, pilih makanan yang lebih rendah kalori untuk makan malam (contoh: ikan kukus)
Ni juga info dari Herbalife berkenaan berapa banyak kalori terbakar dalam masa 60 minit mengikut senaman yang disenaraikan..


Kami merupakan ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach kurus / coach pengurusan berat badan yang dapat membantu anda memberi maklumat berikut :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Ini adalah Testimoni Penurunan Berat Badan Kami

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090
coach herbalife taman melawati, coach herbalife lembah keramat, coach herbalife taman melati, coach herbalife malaysia, stokis herbalife, herbalife malaysia, herbalife taman melawati, herbalife gombak, penjual herbalife, herbalife murah, herbalife produk, produk herbalife murah, turun berat herbalife, herbalife coach, pejabat herbalife, produk kurus herbalife, herbalife best, 

28 April, 2015

Coach AzWa : 0193037090 / 0126564747 ~ Testimoni Kurus Herbalife

Testimonial? Apa maksudnya?
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet
Testimonial adalah sesuatu yang berfungsi sebagai bukti..

Di dalam herbalife, testimonial dibuktikan melalui gambar..gambar sebelum dan selepas makan produk Herbalife..

Setiap pelanggan baru yang ingin memulakan program herbalife, akan mengambil gambar sebelum sebagai bukti apabila mereka telah mendapat keputusan dari program Nutrisi Herbalife..mereka akan mengambil gambar untuk selepas program..ukuran badan juga diambil kira..semua direkodkan dalam fail pelanggan masing-masing.

Kami berpengalaman selama 7 tahun sebagai Pengedar Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife dan juga sebagai jurulatih perunding kesihatan / coach yang mempunyai sangat ramai testimoni yang kami dapat hasil dari sesi coaching setiap pelanggan yang mengambil Nutrisi Herbalife dengan kami

Di bawah ini kami sertakan sebahagian sahaja gambar coachee-coachee kami / team-team kami yang telah mendapat hasil dari program Nutrisi Herbalife..

Perlu ditegaskan di sini..setiap gambar testimoni yang disertakan di bawah disertakan penafian tuntutan :

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Ainie (family) turun berat 20kg..
sekarang seorang Coach Herbalife dalam team kami


Safwan turun berat 26kg..
kenal melalui blog kami..
bermula makan produk ketika umur 17 tahun..
serius makan dan rajin tanya coach..


Jaja turun 15kg..rajin berskipping..
dikenali ratu skipping dalam team kami..
mengenali beliau melalui blog kami..
juga seorang Coach Herbalife dalam team kami..


Fadhli telah turun 22kg..
masih lagi dalam program penurunan berat badan..
Kenal melalui blog kami..


Asiah turun 14kg..tinggal di Putrajaya..
sangat rajin datang jumpa coach di Taman Melati
setiap 2 minggu sekali..
kenal melalui blog kami..
juga seorang Coach Herbalife dalam team kami


Aida turun berat 11kg..
bermula makan produk semasa masih belajar..
Seorang Coach Herbalife dalam team kami..


Wan turun berat 22kg..
berasa tercabar kerana dapat nombor 4 semasa finale weight loss challenge..
turun berat secara serius..
seorang Coach Herbalife dalam team kami..
menggerunkan bila dia mempunyai peserta weight loss challenge..
pastinya pesertanya dalam ranking top3..

Untuk makluman, ini hanyalah sebahagian sahaja gambar-gambar testimonial sebelum dan selepas makan Nutrisi Herbalife..nak tengok lagi banyak testimoni..boleh hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife  Untuk Sesi Coaching & Dapatkan Menu & Pelan Pemakanan Seharian untuk mendapatkan keputusan terbaik :

Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) 
             
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

27 April, 2015

Coach AzWa : 0193037090 / 0126564747 ~ Testimoni Saya Guna Herbalife

Testimoni Pengguna Produk Herbalife..

Ini gambar saya sebelum dan selepas..

Sebelum bermula program herbalife :
Saya selalu letih, mengantuk, cepat marah, susah pergi tandas, kelihatan tua dan berlebihan berat

Selepas mengamalkan nutrisi seimbang iaitu aloe, tea & shake herbalife untuk sarapan pagi & makan malam :
Saya lebih bertenaga, tidak mengantuk, lebih berstamina, saiz baju bertukar, turun 11kg, nampak muda & ceria..

Disclaimer :
"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife Untuk Sesi Coaching :
019-3037090
012-6564747



24 April, 2015

Testimoni Herbalife Online ~ Coach Azwa 0126564747 / 0193037090

Boleh coaching herbalife online ke? Mestilah boleh.. kami coach yang berpengalaman 8 tahun dalam herbalife..

Ramai coachee herbalife kami di kawasan sabah, sarawak, di semenanjung malaysia seperti perak, terengganu, kelantan, kedah, perlis, pulau pinang, pahang, melaka, negeri sembilan, johor dan yang paling berdekatan adalah di kawasan selangor dan kuala lumpur..

Secara online..kami akan pantau dan membuat followup program herbalife secara konsisten melalui sms, whats app, call, email, wee chat dan lain2 yang berkaitan..

Kami akan memberikan pelan pemakanan dan juga cara exercise harian yang paling mudah..exercise yang simple..yang mana anda boleh lakukan di rumah sahaja..7 hari pertama exercise yg perlu anda ikuti..

Disertakan testimoni2 coachee yang mengambil program pengurusan berat badan melalui kami..

Coachee Herbalife Di Sarawak

Coachee Herbalife di Sarawak

Coachee Herbalife di Petaling Jaya

Coachee Herbalife di Ampang

Coachee Herbalife di Ampang

Coachee Herbalife di Ampang

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal, Hasil Individu Adalah Berbeza2"

Banyak lagi testimoni2 herbalife yang kami ada..yang penting mereka2 ini sangat konsisten dan sekarang dah pandai menjaga pelan pemakanan seharian hasil daripada perkongsian ilmu kami sebagai coach kepada mereka..

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife / Coach Herbalife / Ahli Bebas Herbalife :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090
coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman permata, coach herbalife malaysia, coach herbalife ampang, coach herbalife bukit mas, coach herbalife taman bunga raya, coach herbalife taman ukay perdana, coach herbalife bukit antarabangsa, coach herbalife kemensah, coach herbalife sungai petani, coach herbalife pulau pinang, coach herbalife johor, coach herbalife sarawak, coach herbalife sabah, coach herbalife senawang, coach herbalife terengganu, coach herbalife kota bharu, coach herbalife pahang, coach herbalife kuantan, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife klang, coach herbalife shah alam, 

23 April, 2015

Coach Herbalife AzWa (019-3037090 / 012-6564747) ~ Tips Bantu Anak-Anak yang Obese


15% kanak-kanak di Malaysia mengalami masalah obese, di mana mereka akan membesar sebagai orang dewasa yang obese..

Kita memang suka pada kanak-kanak yang pipinya tembam, badannya montel..katanya comel..tetapi pemakanan kanak-kanak juga perlu dijaga bermulanya kanak-kanak itu makan makanan biasa selain susu ibu.



Jika tidak dibendung sekarang, 10 hingga 20 tahun akan datang, separuh dari rakyat Malaysia berpotensi mengalami masalah obese.

Bagaimana kita sebagai ibu bapa membantu anak kita tidak tergolong dalam masalah obese?

Statistik menunjukkan bahawa anak-anak kita semakin berat dan mereka mengalami masalah kesihatan yang berkaitan dengan obesiti pada usia yang sangat muda.

Ibu bapa bergelut dengan tugas  yang sukar untuk memaksa anak-anak menjadi lebih aktif dan makan makanan yang menyihatkan. Seperti orang dewasa, kanak-kanak banyak menghadapi tekanan kerana terlalu banyak kerja dan terlalu sedikit masa untuk aktiviti masa lapang, dan tarikan permainan video, televisyen atau melayari internet sering membuatkan mereka duduk di dalam rumah. Pilihan makanan yang dipengaruhi oleh rasa, kos dan kemudahan, dan banyak makanan dipasarkan "cool" - sesuatu yang boleh dihargai oleh anak-anak berbanding nutrisi sihat.


Akhirnya, ibu bapa bertanggungjawab membantu anak-anak untuk membuat pilihan yang betul, dan memastikan terdapat makanan yang menyihatkan di rumah ialah tempat yang hebat untuk memulakannya. Ibu bapa juga perlu menjadi contoh kepada anak-anak mereka dengan makan dengan betul dan juga aktif. Berikut ialah beberapa tip untuk membantu anak anda makan dengan pintar dan bermain dengan bersungguh-sungguh:
  1. Menyimpan buah-buahan di dalam mangkuk di kaunter dapur di mana ia boleh dilihat, atau buah-buahan atau sayur-sayuran yang telah dipotong disimpan di dalam peti sejuk dan mudah nampak apabila pintunya terbuka. Dengan menjadikan makanan ini mudah dijumpai dan mudah untuk dimakan, anak-anak akan lebih cenderung untuk memakannya.
  2. Membawa anak-anak ke kedai runcit dengan anda dan menggunakan masa yang sedikit untuk pendidikan nutrisi. Kanak-kanak yang lebih tua boleh belajar bagaimana untuk membaca label makanan, dan sering suka membuat perbandingan di antara item dan cuba untuk mencari alternatif yang menyihatkan. Anda juga boleh berunding dengan anak-anak anda dengan memilih item bersama-sama yang anda berdua bersetuju boleh terima.
  3. Libatkan anak-anak anda dalam penyediaan makanan. Kanak-kanak lebih cenderung untuk makan makanan yang mereka telah bantu untuk sediakan. Jika anda gemar memasak, galakkan anak anda untuk mencuba makanan baharu dengan menyediakan hidangan baharu dengan anda.
  4. Bersabar ketika cuba untuk mendapatkan anak-anak mencuba makanan baru. Kajian menunjukkan bahawa pendedahan berulang berkesan - jadi terus menawarkan makanan, dan menggalakkan anak-anak untuk mencuba "hanya sesuap". Ia mungkin memerlukan pujukan berkali-kali, tetapi ia berbaloi.
  5. Jadilah model peranan yang baik. Memang sukar bagi ibu bapa yang sibuk untuk menghidangkan makanan yang seimbang setiap malam, tetapi kanak-kanak perlu tahu bahawa ibu bapa mereka menghargai pengambilan nutrisi mereka sendiri. Cuba sertakan sayur-sayuran atau ulam semasa waktu makan, dan menghidangkan buah-buahan sebagai pencuci mulut.
  6. Membantu anak-anak anda (dan diri sendiri) dengan kawalan saiz hidangan. Hidangkan makanan dari dapur, bukannya menyajikan hidangan lauk gaya keluarga di atas meja, untuk mengelakkan mengambil "hanya sesudu lagi". Kajian menunjukkan bahawa kita cenderung untuk makan apa yang dihidangkan kepada kita - sama ada ia sedikit atau banyak - dan pinggan kosong biasanya menandakan yang kita telah selesai makan.
  7. Jangan menunjukkan diri anda sebagai seorang yang suka bermalas-malas. Anak-anak anda perlu tahu bahawa anda menghargai gaya hidup aktif. Keluar rumah dengan mereka untuk berbasikal, berjoging, atau untuk bermain, dan memastikan mereka tahu bagaimana hebatnya anda rasa apabila anda darah anda mula mengepam.
  8. Merancang ke hadapan. Lebih mudah disebut daripada dilaksanakan, tetapi merancang hidangan dengan lebih awal, membuat senarai membeli belah, dan menyediakan makanan dalam jumlah yang besar supaya anda mempunyai tambahan yang boleh membantu mengurangkan stres persediaan makan malam.
  9. Snek Secara Pintar. Kanak-kanak aktif perlukan makanan ringan, tetapi makanan snek biasa sarat dengan lemak dan gula. Jangan simpan soda dan kerepek di dalam rumah tetapi bekalkan buah-buahan, yogurt, keju tali, kacang atau kacang soya atau bijirin yang sihat apabila mereka mahukan snek. Kanak-kanak juga suka membuat smoothie mereka sendiri, jadi simpan susu, buah-buahan segar atau sejuk beku dan serbuk protein dan biarkan mereka membuat eksperimen.
  10. Sertakan senaman ke dalam hari anda, dan galakkan anak-anak anda untuk melakukan perkara yang sama. Jika anda bercakap di telefon, berjalan di sekitar rumah atau perkarangan rumah semasa anda berbual, bukannya duduk. Cari kerja suruhan yang anda boleh sampai dengan berjalan kaki, dan bukannya dengan kereta. Menaiki tangga dan bukannya lif, dan letakkan kereta jauh dari pusat membeli-belah.

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife, coach herbalife malaysia, herbalife malaysia, 
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

21 April, 2015

Sarapan Pagi Terbaik Herbalife ~ 012-656 4747 / 019-303 7090 Coach AzWa

Apakah Sarapan Pagi Kita Hari Ini?



Inilah sarapan pagi rakyat Malaysia bila kita search google..Malaysia ni kira macam lubuk makanan sedap-sedap..

Cuba kira berapa umur kita sekarang?

Dah berapa tahun kita makan semua ni? Apa yang kita bagi pada badan kita? Lemak? Garam? Gula? Kolesterol? Pengawet? Racun Serangga? Ubatan? 

Tapi apa badan kita perlukan? Iaitu Protein, Karbohidrat, Lemak Tak tepu, Vitamin, Mineral, Herba, Fiber dan Air minuman.

Apa salahnya dengan umur yang sekarang ni kita masukkan makanan yang rendah kalori dan tinggi nutrisi.

Jom kita tengok berapa kalori sarapan pagi kita selama ini..

Contoh di sini..

Nasi Lemak Biasa (1 set) : 320 kalori
Nasi Lemak Set (1 pinggan) : 340 kalori
Nasi Lemak Telur Mata Kerbau + Timun + Sambal : 410 kalori
Nasi Lemak Ayam Goreng Berempah + Timun + Sambal : 490 kalori

Mee Goreng Mamak (3 senduk) : 270 kalori

Roti Canai (1 Keping) : 320 kalori

Nasi Goreng Biasa + Sayur + Fish Cake (3 senduk) : 290 kalori


Apa yang kita bagi pada badan kita untuk makanan ini? Tinggi Kalori tapi Rendah Nutrisi

Jom kita tengok jenis-jenis sarapan pagi dan tengok perbandingannya.

1) Sarapan Pagi Karbohidrat 

Kalori tinggi, nutrien rendah, protein rendah. Jika Anda sudah ambil sarapan karbohidrat sederhana, Anda dapat merasakan bahawa Anda memiliki energi lebih sesaat, lalu lemas dan membuat Anda merasa lelah.  Hal ini seringkali terjadi karena kurangnya protein, serat, vitamin dan  mineral, yang merupakan zat-zat yang sangat penting bagi energi seimbang untuk sehari penuh.

2) Tidak Sarapan Pagi 

Tidak ada kalori, tidak ada nutrien, tidak ada protein. Apakah Anda melewatkan sarapan Anda dan kemudian mengudap untuk mendapatkan energi yang Anda butuhkan? Melewatkan sarapan berarti tubuh Anda harus mengambil nutrien dan air  yang akan habis dalam satu malam. Hal ini akan membuat Anda merasa lelah, terganggu dan ingin mengudap makanan bergula untuk mendapatkan energi.

3) Sarapan Pagi Lengkap Nutrisi

Kalori seimbang, nutrien seimbang, protein seimbang. Sarapan dengan  campuran nutrisi yang benar akan mempersiapkan Anda untuk seharian  penuh, memberikan Anda tenaga yang stabil, daripada tenaga singkat yang  biasa didapat dari makanan berenergi tinggi.  Cubalah sarapan dengan kalori terkendali dari Herbalife dengan protein, karbohidrat yang baik dan nutrien penting lainnya yang seimbang. Sangat cepat dan mudah untuk membuatnya dan kurang dari 220 kalori, merupakan alternatif yang lebih sihat daripada menyantap roti di pagi hari.


Lihat Sarapan Pagi lengkap nutrisi di SINI

Apa yang disarankan untuk sarapan?

"Anda memerlukan sumber karbohidrat komplek yang baik dan protein, vitamin dan mineral yang cukup agar Anda dapat memulai hari Anda dengan yang terbaik. Shake Herbalife F1 mengandung protein kualitas tinggi yang hebat, karbohidrat berbasis tanaman, vitamin dan mineral”

Luigi Gratton, M.P.H.,Vice President, Worldwide Product Marketing, Herbalife.

Sumber : Sarapan Pagi

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

19 April, 2015

Botol Air Herbalife ~ Coach AzWa

Ramai betul yang menghubungi kami bertanyakan berkenaan botol air herbalife..

Ada 2 jenis, botol 2 liter dan botol 1 liter..yang pastinya sangat ramai menggemari botol air herbalife ini..kerana adanya straw yang memudahkan untuk meminum air..cepat untuk minum dan mudah dibawa ke mana-mana.

Untuk makluman semua, kami tidak menjual botol air herbalife semata-mata.

Setiap customer/coachee/client herbalife yang mengikuti program pengurusan berat badan sahaja boleh mendapatkan botol air herbalife ini.



Sekian, terima kasih.

Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online, kami mempunyai banyak testimoni untuk mereka yang menjalani program pengurusan berat badan herbalife secara online atau berdepan.



Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Azmi (012-656 4747), Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (018-325 5842) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)


16 April, 2015

Produk Herbalife Malaysia (019-303 7090 / 012-656 4747) - Nutrisi Dalaman Herbalife

Pengenalan Kepada Produk-Produk Herbalife Malaysia :

1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink
~ Hidangan yang sihat, membantu menyokong penurunan dan pengurusan berat badan

2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder
~ Protein tanpa lemak daripada serbuk whey protein

3) Teamix
Teh yang menyegarkan sama ada panas atau sejuk, Tea Mix Lemon and Hibiscus datang dalam dua perisa yang lazat – Hibiscus dan Peach – yang membantu mentenagakan anda sambil anda mengurus berat badan anda.*

Manfaat utama:
• Manfaat antioksidan dan termogenik teh hijau dan botani.*
• Memberikan peningkatan tenaga dan sokongan pengurusan berat badan.*
• Enak dan segera– pilihan yang lebih sihat berbanding minuman berkarbonat dan manis
• Melengkapkan usaha pengurusan berat badan

Kenapakah anda memerlukannya?
Minuman berkarbonat, teh dan kopi diminum oleh ramai dan mempunyai kandungan gula yang tinggi. Tea Mix Lemon and Hibiscus ialah minuman herba yang menyegarkan lagi menyeronokkan yang mentenagakan dan memuaskan, sambil mengurangkan ketagihan anda terhadap snek berkalori tinggi.
Sumber : Herbalife Hub April 2013


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


4) Herbal Aloe Concentrate


Kebaikan :
~ Membantu menyokong pencernaan yang sihat dengan nutrien dan enzim organik daripada aloe vera
~ Membantu menyelesakan perut dan melegakan ketakcernaan yang berlaku sekali sekala
~ Membantu meningkatkan penyerapan nutrien
Sumber : Herbalife Hub April 2012

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

5) Omega 3 Fish Oil

~ Mengandungi asid lemak EPA & DHA Omega 3 membantu mengekalkan jantung yang sihat, sebagai sebahagian daripada pemakanan yang seimbang dan pelbagai.

~ Mengekalkan tahap kolesterol 
Sumber : Herbalife Hub Januari 2013 Bil. 1



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

6) NW Formula 
Diet moden tidak mempunyai nutrien penting yang perlu dalam mengekalkan kesihatan vaskular yang optimum. Kajian menunjukkan bahawa dengan sokongan nutrisi yang betul, bersama-sama dengan kawalan berat badan dan bersenam, boleh secara dramatiknya mengurangkan faktor risiko kesihatan jantung. NW Formula yang dibangunkan bersama dengan Pemenang Hadiah Nobel† dalam Perubatan Dr. Lou Ignarro, menyediakan manfaat gabungan L-arginina dan L-citruline untuk menyokong penghasilan Nitrik Oksida. Nitrik Oksida mempromosikan peredaran vaskular darah biasa apabila ia digabungkan dengan diet yang seimbang dan pelbagai, dan bersenam. Hanya tambah NW Formula kepada air sejuk, air membuih atau jus dan minumlah ia untuk kesihatan anda.
Sumber : Herbalife Hub September 2013



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 

7) TC Formula

~ Diperbuat daripada sebatian teh hijau berkualiti tinggi, teh hitam dan teh oolong.

~ Mengandungi teh untuk sokongan antioksidan

~ Dalam bentuk tablet
Sumber : Herbalife Hub Mac 2013 Bil. 3

8) Calcium Plus
Kalsium diperlukan oleh badan agar kekal kuat dan sihat, namun tidak ramai daripada kalangan orang dewasa memperoleh kalsium yang mencukupi daripada diet harian mereka. Kajian menunjukkan sebab utama kadar kandungan kalsium yang rendah dalam badan ialah pengambilan berlebihan minuman kopi dan alkohol, atau kurangnya pengambilan makanan yang kaya dengan kalsium. Suplemen kalsium menjadi satu pilihan jika diet anda kurang kalsium. Calcium Plus mengandungi vitamin D dan lain-lain mineral untuk kesihatan tulang dengan menyediakan pemakanan untuk tulang.
Sumber : Herbalife Hub Julai 2013




"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 



Anda memerlukan khidmat coach untuk program pengurusan berat badan anda

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk :

~ Sesi Coaching /  Analisa Komposisi Badan

~ Pelan Pemakanan
~ Pengiraan Kalori Harian (Magic Number)

Ahli Bebas Herbalife Malaysia

AZMI (012-656 4747)

WAWA (019-303 7090)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...