Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

31 October, 2014

Cabaran Turun Berat 019-3037090 / 012-6564747 AHLI BEBAS HERBALIFE

Weight Loss Challenge Online
(Cabaran Turun Berat Online)

> Online Coaching (Jadual Pemakanan & Kalori Pemakanan Harian diberikan)

> Terbuka kepada bukan Ahli Herbalife..

> Hadiah Istimewa untuk Pemenang Pertama, Kedua & Ketiga !

** Kiraan Pemenang Berdasarkan Pada Penurunan Lemak Badan..

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife untuk keterangan lanjut..
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

#wlc #weightlosschallenge #cabaranturunberat #nutrisi #online #onlinecoaching

http://blog.azwa.net

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


30 October, 2014

Formula 1 GI Rendah 019-3037090/012-6564747 Ahli Bebas Herbalife

Apakah GI (Indeks Glisemia)

Indeks Glisemia (GI) ialah ukuran bagi makanan yang mengandungi karbohidrat dan impaknya terhadap gula darah kita.

Indeks Glisemia (GI) merupakan satu pemeringkatan karbohidrat pada skala 0 hingga 100 yang menunjukkan setakat mana gula darah meningkat selepas makan.

Makanan GI rendah, oleh sebab penghadaman dan penyerapannya yang perlahan, boleh menghasilkan peningkatan secara gradual dalam tahap gula darah dan insulin.

Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink Diuji GI Rendah.

Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink adalah minuman serbuk soya campuran berkhasiat dengan protein, serat dan sehingga 16 vitamin dan mineral penting.

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"
*Nilai GI adalah untuk serbuk F1 sahaja.

Sumber -


28 October, 2014

Ahli Bebas Herbalife (019-3037090/012-6564747) Kenapa Kena Pakai Mask / Pupur?

Soalan :
Kenapakah saya perlu menggunakan pupur / mask?

Jawapan: 
Pupur mempercepatkan proses mencuci, menyegar dan melembapkan dalam satu langkah. Ia menambah kelembapan dan menyerap minyak dari kulit, dan membantu menghaluskan penampilan liang pori, menanggalkan kekotoran dan menyegarkan kulit. Hasilnya ialah kulit muka yang lembut, licin dengan tekstur dan tona yang diperbaiki. Ia juga bagus sekiranya anda melembapkan muka selepas menanggalkan pupur dengan pelembap atau krim malam untuk membantu mengekalkan keseimbangan kelembapan yang sihat.


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

Sumber :
http://www.herbalifeskin.com.my/ms/tips-trends/ask-jacquie/

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife untuk trial demo Herbalife Skin :
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747


26 October, 2014

Air Penting Untuk Penampilan Diri ? (019-3037090 / 012-6564747) Ahli Bebas Herbalife

Kenapa kena minum air?

Minum banyak air sepanjang hari untuk memastikan penghidratan yang lengkap untuk badan, yang membantu kulit nampak licin, lembut dan lebih muda. Apabila anda memastikan badan anda cukup terhidrat, penampilan keseluruhan dari kepala hingga ke hujung kaki akan memanfaatkannya. Ini termasuklah penampilan yang diperbaiki bagi kulit dan rambut dan kuku yang lebih sihat. Anda disyorkan minum enam hingga lapan gelas air sehari. Tetapi ingat untuk tidak minum terlalu banyak air dua hingga tiga jam sebelum tidur. Kerana ini boleh menyebabkan bahagian bawah mata bengkak!

Sumber :
http://www.herbalifeskin.com.my/ms/tips-trends/ask-jacquie/

Tips bantu minum lebih air :
- masukkan air dlm botol air .. contoh dalam botol air 1 liter atau 2 liter .. anda tahu anda perlu habiskan air tersebut
- menghirup melalui straw, lebih banyak air dapat diminum
- tambah hirisan lemon segar atau limau nipis, beberapa timun utk menambah rasa yang menyegarkan
- mencatat berapa banyak air diminum dalam sehari.

Sumber :
http://www.discovergoodnutrition.com/2014/09/drink-more-water/

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach  untuk tahu berapa kandungan air dalam badan anda :
Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090

25 October, 2014

5k Fun Run 019-3037090 / 012-6564747 Ahli Bebas Herbalife

25 Oktober 2014 - 5k Fun Run Anjuran Herbalife Malaysia diadakan di Taman Tasik Titiwangsa bermula pukul 6:30 pagi..

Ramai ahli herbalife dan bukan ahli herbalife menyertai 5k Fun Run ini..

5k Fun Run ini seperti Family Day Herbalife ..

80% Nutrition, 20% Exercise & 100% mindset..

Jom tengok gambar2 sekitar 5k Fun Run..

 "Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

24 October, 2014

Nak Cantik?? (Ahli Bebas Herbalife 019-3037090 / 012-6574747)

10 TIP KECANTIKAN :

1. Diet yang sihat bersamaan dengan kulit yang sihat.
Tiada yang lebih penting daripada kulit dan rambut yang sihat sebagaimana diet sihat yang dipenuhi vitamin dan nutrien. Buah-buahan dan sayur-sayuran boleh membantu meningkatkan benteng semula jadi kulit daripada kerosakan akibat kerosakan suria dan kedutan. Makanan yang kaya dengan antioksidan yang mengandungi Vitamin A (beta-karotina), C dan E membantu memelihara daripada radikal bebas dari stres persekitaran. Mulakan setiap hari dengan Herbalife® Formula 1 Nutritional Shake Mix untuk memastikan anda mendapat nutrisi terbaik untuk kulit dan rambut yang sihat.

2. Ambil multi-vitamin harian.
Badan anda memerlukan nutrisi lengkap untuk mempromosi kulit yang sihat dan nampak lebih muda dan multi-vitamin yang bagus menjadi sumber yang hebat untuk antioksidan.

3. Pakai tabir suria dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki.
Meminimumkan pendedahan kulit kepada sinar suria dan menggunakan tabir suria adalah langkah penting dalam regimen kecantikan harian kerana hampir setengah daripada kanser yang didiagnos di Amerika Syarikat ialah kanser kulit. Menurut Persatuan Kanser Amerika, lebih daripada 1 juta kes didiagnos setiap tahun. Kerosakan akibat sinaran suria juga membawa kepada penuaan sebelum masanya dengan menyumbang kepada garis-garis halus, kedutan dan bintik-bintik hitam pada kulit. Pemakaian harian Skin Activator Day Lotion dengan SPF 15, bersama-sama dengan pengambilan harian Radiant C® Body Lotion SPF 15, bukan sahaja membantu memelihara anda daripada kesan yang merosakkan sinar suria semasa pendedahan biasa, setiap hari, tetapi juga membantu mencapai kulit yang sihat dan cantik.

4. Tidak merokok!
Merokok mempunyai kesan negatif pada keseluruhan badan, termasuk kulit. Ia merompak oksigen dari sel kulit yang amat diperlukan, yang menghasilkan garis-garis halus dan kedutan. Merokok boleh mengganggu serat kolagen dan elastin – yang memberikan kulit kita tona dan keanjalannya – dan boleh menyebabkan kedutan dan menggeleber pramatang. Pendedahan kepada kehangatan rokok yang terbakar, bersama dengan mengetap bibir secara berulang apabila menyedut juga mencipta garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata dan mulut. Selain itu, kerana nikotin bersifat diuretik, merokok mengeringkan kulit. Rumusannya: Merokok tidak bagus untuk kulit anda.

5.Mengelakkan kafeina dan alkohol.
Kedua-dua kafeina dan alkohol memecutkan kehilangan air dari badan dan, malangnya, khususnya dari kulit. Pengambilan yang berlebihan unsur-unsur ini boleh menjadi amat menyahhidrat, mengurangkan kelicinan dan kelembutan kulit. Jumlah alkohol yang terlalu banyak boleh menyebabkan kapilari pecah di bawah kulit, menyebabkan tompok-tompok merah. Berkenaan dengan kafeina pula, amat penting untuk kita ingat bahawa coklat, teh dan soda mengandungi stimulan ini – bukan sahaja kopi. Pastikan anda menggunakan Herbalife SKIN Purifying Mint Clay Mask untuk membantu mengurangkan kesan penyahhidratan.

6. Get your beauty sleep!
It’s called “beauty sleep” for a reason, and eight hours a night makes a real difference. A good night’s sleep not only helps with mental clarity and energy, but also helps the body’s healing and repairing processes. During sleep, the body (including the skin) works to repair the damage it incurred throughout the day. To aid that process, apply night cream before going to bed. A good night’s sleep can help to eliminate puffy and irritated eyes, dark circles and a pale complexion.

7. Dapatkan tidur yang mencukupi!
Sekiranya anda menginginkan penampilan yang baik pada waktu pagi, berikut adalah tip yang mudah: Berhenti minum air sekurang-kurangnya dua atau tiga jam sebelum tidur. Apabila anda mengambil terlalu banyak air sebelum tidur, anda berisiko bangun dengan keadaan bengkak, terutamanya di bawah mata. Sekiranya ini terjadi, capailah Herbalife SKIN Firming Eye Gel untuk membantu memperbaiki keanjalan kulit.

8. Cuci sehingga berbuih, bilas, ulang!
Hari di mana rambut mengerbang dan tidak terurus memang merosakkan mood kita. Kita selalu tergesa-gesa pada waktu pagi sehinggakan rambut kita tidak mendapat perhatian yang sepenuhnya agar ia boleh kelihatan sihat, bersinar dan cantik. Kita tidak mencuci kulit kepala dengan mencukupi untuk menanggalkan minyak berlebihan dan kotoran terkumpul, dan kita tidak membilas keluar syampu dan perapi dengan sepenuhnya dari rambut kita, membuatkan rambut kita sukar dikawal. Bilas, bilas dan bilas sekali lagi untuk memastikan semua tanda-tanda syampu dan perapi telah dibilas dari rambut. Sekiranya anda tahan, gunalah air sejuk untuk mengunci kutikel rambut bagi memberikan ia lebih sinaran.

9. Ia bukan mengenai wajah sahaja!
Kita terlalu menumpukan kepada wajah sehingga kita melupakan badan kita. Ya, wajah memang penting dan menguasai kebanyakan daripapa perhatian visual kita; namun wajah yang cantik boleh tenggelam dengan pantas apabila badan nampak tidak menarik. Kecantikan dari hujung kepala hingga ke hujung jari kaki menjadi kayu pengukur. Tumpukan perhatian kepada tangan dan kuku, dan pastikan ia sentiasa menerima kelembapan untuk mengelakkan penampilan yang kasar dan bersisik. Jangan lupakan siku anda! Siku yang ketara bersisik sangat memerlukan kelembapan dan nampak tidak menarik sekiranya diabaikan. Oles pelembab pada bahagian leher dan dada untuk mengelakkan penampilan yang kering dan berkedut di bahagian leher dan dada. Tumpukan perhatian kepada kaki anda. Pastikan jari kaki dan tumit dilembapkan dan bebas daripada kulit yang nampak kering dan berdebu. Produk Herbal Aloe Bath and Body sesuai untuk seluruh badan dan Radiant C® Body Lotion dengan SPF melembapkan, sambil memelihara anda daripada sinar suria.

10. SENYUM lah!
Perkara yang mesti dicapai dalam mana-mana regimen kecantikan harian ialah senyuman yang lebar. Senyuman mencerahkan wajah, menjadikan anda kelihatan muda, mesra dan mudah didekati. Senyuman manakah yang tidak cantik? Perkara yang terbaik mengenai senyuman ialah ia menjangkit, membolehkan kita menyebarkan kecantikan sambil kita melemparkan senyuman sepanjang hari.

PENGARANG : Jacquie Carter

Sumber -
http://www.herbalifeskin.com.my/ms/2013/10/top-10-beauty-tips/#more-294


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi kami AHLI BEBAS HERBALIFE Untuk Sesi Konsultasi :

Azmi 012-6564747

Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight


22 October, 2014

Program Ultimate Herbalife Skin (Wawa 019-3037090 Ahli Bebas Herbalife)

Program Ultimate Herbalife SKIN

(Cleanser, Toner, Daily Moisturiser, Night Cream, Line Minimizing Serum, Firming Eye Gel & Hydrating Eye Cream, Scrub, Mask)

Yang Membezakan kedua-dua program ini hanyalah Cleanser Untuk Kulit Kering dan Cleanser Untuk Kulit Minyak


> Untuk Kulit Normal dan Kering

Adakah anda bersedia untuk membawa tahap penjagaan kulit anda ke peringkat ultimate? Program Ultimate mengandungi keseluruhan set Advanced – produk kulit Normal dan Kering, termasuk dua produk tambahan yang akan membantu anda menyerlahkan kulit yang sihat.

Serlahkan kulit muka anda dengan gabungan optimum kami yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain.

> Untuk Kulit Normal dan Berminyak

Adakah anda bersedia untuk membawa tahap penjagaan kulit anda ke peringkat ultimate? Program Ultimate mengandungi keseluruhan set Advanced – produk Normal dan Berminyak termasuk dua produk tambahan yang akan membantu anda menyerlahkan kulit yang sihat.

Serlahkan kulit muka anda dengan gabungan optimum kami yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain.

MENYEGARKAN DAN MENAMBAH BAIK.

HASIL DALAM 7 HARI*

* Hasil ditujukan kepada Line Minimizing Serum, Replenishing Night Cream, Daily Glow Moisturizer, Hydrating Eye Cream, Polishing Citrus Cleanser & Purifying Mint Clay Mask

Sumber - http://www.herbalifeskin.com.my/ms/programs/

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi Ahli Bebas Herbalife untuk DEMO Herbalife Skin -
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

21 October, 2014

Program Advanced Herbalife Skin (Wawa 019-3037090 Ahli Bebas Herbalife)

Program Advanced Herbalife SKIN

(Cleanser, Toner, Daily Moisturiser, Night Cream, Line Minimizing Serum, Firming Eye Gel & Hydrating Eye Cream)

Yang Membezakan kedua-dua program ini hanyalah Cleanser Untuk Kulit Kering dan Cleanser Untuk Kulit Minyak


> Untuk Kulit Normal dan Kering

Pertingkatkan rejimen penjagaan kulit anda. Program Advanced merangkumi keseluruhan set Basic – produk kulit Normal dan Kering, termasuk pilihan produk yang akan membantu anda mencapai hasil harian maksimum termasuk kulit yang lembut, licin dan lebih berseri, serta manfaat daripada kurangnya penampilan garis halus dan kedutan.

Serlahkan kulit muka anda dengan gabungan optimum kami yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain.

> Untuk Kulit Normal dan Berminyak

Pertingkatkan rejimen penjagaan kulit anda. Program Advanced merangkumi keseluruhan set Basic – produk kulit Normal dan Berminyak termasuk pilihan produk yang akan membantu anda mencapai hasil harian maksimum termasuk kulit yang lembut, licin dan lebih berseri, serta manfaat daripada kurangnya penampilan garis halus dan kedutan.

Serlahkan penampilan kulit muka anda dengan gabungan optimum kami yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain.

Sumber -
http://www.herbalifeskin.com.my/ms/programs/


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi Ahli Bebas Herbalife untuk DEMO Herbalife Skin -
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

19 October, 2014

Bersedia Untuk 2015 (Ahli Bebas Herbalife 012-6564747 / 019-3037090)

Jom kita sama2 meningkat maju pada tahun 2015..

Dari segi kesihatan dan kewangan..

Healthy Active Lifestyle..

Mari kita bersama-sama di event ini..Kick Off Spectacular..

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"



15 October, 2014

Herbalife APAC VACATION Day 5 (Ahli Bebas Herbalife)

Hari ni hari ke5 kami di Bali..dah sampai masa untuk balik Malaysia

Sebelum checkout Hotel Sofitel..kami jenjalan di sekitar Private Beach Sofitel..hotel yang sangat cantik..memamg recommend untuk mereka yang nak datang untuk honeymoon or untuk holiday..

Jom layannn gambar hari ke5 kami..



"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

14 October, 2014

Herbalife APAC VACATION Day 4 (Ahli Bebas Herbalife)

Pejam Celik Pejam Celik dah masuk hari ke 4 di Bali untuk Herbalife APAC VACATION..

Hari ke4 awal-awal pagi kami ke aktiviti pantai di Tanjong Benoa Bali..

Aktiviti paling best yang suamiku ambil adalah Sea Walker...create more experience..

After aktiviti pantai..kami bershopping untuk hari terakhir di Krisna..banyak barangan murah serta banyak pilihan dari makanan ke baju-baju..

Hari ni kiranya malam terakhir kami di Bali..jadi ada Gala Dinner untuk Qualifiers APAC VACATION di Hotel Sofitel ini..

Jom layan gambar-gambar ..





"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


13 October, 2014

Herbalife APAC Vacation Day 3 (Ahli Bebas Herbalife)

Masuk hari ke3 di Bali..amazing place at Bali..

Hari ke 3 ke : 

> The Barong & Keris Dance
> Taman Ayun Temple (Group Photo)
> Kuta Beach 
> Tempat Shopping




"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

12 October, 2014

Herbalife APAC Vacation Day 2 (Ahli Bebas Herbalife)

Masuk hari ke2 travel di Bali..

Hari ke2 ke Puja Mandala..di sini ada masjid dan tempat ibadat untuk agama lain..

Seberang jalan ternampak pula satu NUTRITION CLUB Herbalife..apa lagi orang2 herbalife ni..serbu jelah..eheheh..Satu Family kan..berkenal-kenalan..

Then kami ke TANAH LOT..wowww..cantiknya menikmati keindahan Allah..syukur diberi peluang ini..gambar2 mmg byk..kami kongsikan sebahagian darinya..

Malamnya pula kami dibawa makan ke Restoran Warisan Candle Light Dinner..

Full day dengan activity..tapi happy sgt dengan peluang yang diberikan ini..




"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

11 October, 2014

Herbalife APAC Vacation 2014 Day 1 (Ahli Bebas Herbalife)

Alhamdulillah..kami qualify Herbalife APAC Vacation 2014 di Bali..

We fight for our dream..

Alhamdulillah..our dream come true..lama dah nak g Bali ni..tapi kali ni kami work to make sure kami dapat pergi ke Bali..

5 hari 4 malam di Bali..Menginap di Sofitel Luxury Hotel Bali Nusa Dua..amazing hotel..5 star hotel..

Kami akan update day by day bermula dari Day 1..

Jom tgk semua aktiviti kami bermula hari ini..



09 October, 2014

Herbalife Skin : BUANG SEL LAMA, DAN SERLAHKAN YANG BAHARU!

Pengelupasan bukanlah topik kesihatan kulit yang glamor. Proses ini membabitkan peluruhan lapisan paling luar sel kulit mati sambil sel baharu dicipta di bawah lapisan ini.

Percaya atau tidak, badan manusia meluruhkan berjuta-juta partikel sel kulit setiap hari. Nasib baik kita tidak menyalin semua kulit kita sekali gus seperti ular! (Saya tahu anda juga sama ngeri dengan saya sekiranya ada “orang kulit” sebesar kita menyalin kulit di hadapan kita.) Namun partikel-partikel sel halus tetap meluruh sepanjang hari tanpa kita menyedarinya.

Apakah bukti yang ini berlaku? Rupa dan rasa kulit kita. Kulit yang kusam, kasar dan bersisik merupakan sel lama yang belum luruh sepenuhnya. Kulit yang lebih cerah dan licin terserlah apabila pengelupasan terjadi.

Semasa kita masih remaja, kita menumbuhkan semula lapisan luar kulit setiap 14 hingga 20 hari, secara puratanya. Apabila kita mencapai usia 40, proses yang sama mengambil masa 45 hari atau lebih lama. Hasilnya adalah kulit yang kering, dinyahhidrat, berbelak-belak dan kasar apabila disentuh. Untuk menunjukkan penampilan terbaik, kita memerlukan sedikit pertolongan. Itulah sebabnya lulur pengelupasan menjadi sangat penting kepada regimen penjagaan kulit kita.

Rahsia mengekalkan kulit yang sihat dan nampak muda adalah dengan mendorong proses pembaharuan sel. Lulur pengelupasan boleh mendorong proses ini. Ia mengandungi partikel-partikel kecil yang membantu menanggalkan lapisan luar sel kulit mati melalui geseran. “Melulur” menanggalkan sel kulit yang terkumpul dengan menyerlahkan sel kulit baharu dan sihat.

Di samping membantu anda kelihatan hebat, pengelupasan boleh:
Menanggalkan kotoran dan debris yang boleh menyumbatkan liang pori. Memperbaiki tekstur kulit anda. Menjadikan kulit anda berasa licin dan lembut. Membolehkan mekap disapu dengan lebih rata. Membolehkan produk penjagaan kulit lain menyerap ke dalam kulit dengan lebih berkesan.

Saya mengesyorkan anda – baik lelaki dan perempuan – menggunakan Herbalife SKIN Instant Reveal Berry Scrub satu hingga tiga kali seminggu, untuk mendapatkan pembaikan yang ketara dalam rupa dan rasa kulit kita.

PENGARANG : Jacquie Carter

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi Ahli Bebas Herbalife untuk demo Herbalife Skin -
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

Sumber : 

08 October, 2014

Kenali Kulit Anda Part 2 : Herbalife Skin (Wawa 019-3037090)

Herbalife Skin ..

S: Bagaimanakah untuk mengetahui sama ada kulit saya jenis normal dan kering?

J: Kulit normal dan kering mempunyai tompok-tompok di mana sel kulit bersisik, permukaan nampak kusam dan garis halus nampak lebih jelas, terutamanya di sekeliling mata dan di atas bibir. Mencuci dengan keras, cuaca sejuk, pemanas dalam rumah dan iklim kering menjadikan kulit anda berasa tegang dan sensitif. Nasib baik, orang yang mempunyai jenis kulit normal dan kering selalunya bebas daripada noda dan jerawat. Bagi kulit normal dan kering, tambahkan Herbalife SKIN Soothing Aloe Cleanser kepada rutin harian anda.

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi Ahli Bebas Herbalife untuk demo Herbalife Skin -
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

07 October, 2014

Kenali Kulit Anda Part 1 - Herbalife Skin (Wawa 019-3037090)

Herbalife Skin ..

S: Bagaimana saya hendak menilai sama ada kulit saya normal dan berminyak?

J: Kulit normal dan berminyak akan nampak berkilat, terutamanya di Zon T (hidung, dagu, dahi dan pipi). Kawasan-kawasan ini mempunyai lebih banyak kelenjar minyak berbanding bahagian lain pada muka dan, dengan itu, lebih berminyak dan senang berjerawat. Liang-liang pori lebih jelas, noda lebih ketara dan kulit muka mungkin sensitif dengan pembersih yang keras dan alkohol yang mengering. Untuk kulit normal dan kering, gunakan Herbalife SKIN Polish Citrus Cleanser.

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi Ahli Bebas Herbalife untuk demo Herbalife Skin -
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

06 October, 2014

Herbalife Vacation Bali Ahli Bebas Herbalife

Untuk makluman semua..kami sebagai AHLI BEBAS HERBALIFE telah layak untuk Herbalife Vacation di Bali pada 9-13hb October 2014..

Sepanjang tempoh tersebut..sebarang pertanyaan .. boleh hubungi dengan SMS ke no.telefon 019-3037090..

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

Thank You..Thank You..Thank You..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...